2RR

is aangesloten bij de VRB
WELKOM BIJ 2RR !

U wilt gaan autorijden!

Daar heeft u een goede reden voor: u wilt bewegingsvrijheid en u wilt prettig kunnen reizen.

U gaat dus op zoek naar iemand, die u kan opleiden tot een verantwoord verkeersdeelnemer (vorming) en een goed bestuurder van de auto (training voertuigbediening). Iemand die u helpt om kennis, inzicht, houding en vaardigheden aan te leren met het doel, zo veilig mogelijk auto te rijden. Dan is plezierig autorijden vanzelfsprekend.

Autorijden en het verkeer zijn serieuze zaken. Het verkeer, dat ben je samen, met elkaar. Bij 2RR leer je een veilige en betrouwbare bestuurder te zijn, leer je samen te werken met de andere weggebruikers.

U wordt begeleid door Alex Ruiter, gecertificeerd WRM-instructeur, gediplomeerd filosoof (UvA, 2006), in het bezit van alle rijbewijzen (behalve A) en met een zeer ruime ervaring in rijden en in lesgeven.

Alex ondersteunt je in het ontwikkelen van veilig en verantwoord gedrag in het verkeer. Bij hem heb je de garantie van een doordachte aanpak en begeleiding. Iedereen is welkom en iedereen wordt met respect tegemoet getreden.

Hij heeft ook veel ervaring in het lesgeven aan mensen met Autisme (ASS), ADHD, ADD, Asperger, PDD-Nos, beelddenkers en taaldenkers.

En hij begeleidt mensen met rij-examenangst (faalangstinstructeur).
2RR , een rij-opleiding, waar u uw hele leven voordeel van heeft!

2RR : Vakkundig Oprecht Discreet


2RR

Autorijschool voor Amsterdam, Zaandam, Amstelveen, Badhoevedorp, Diemen, Duivendrecht, Landsmeer, Den Ilp, Zaanstad, Oostzaan, Koog, Zaandijk, Wormer, Wormerveer.2rralex@gmail.com


Uwilthosting.nlHosting en CMS door Uwilthosting.nl