Home » Praktijkopleiding
 

2RR

is aangesloten bij de VRB
Praktijkopleiding


Uw training van het autorijden gebeurt systematisch. Ik hanteer een methode, die overeenkomt met de RIS-methode (RIS - Rij-opleiding In Stappen). In vooraf bepaalde stappen leert u autorijden. De verschillende stappen (de rijtaken) worden geweven in een optimaal patroon. Het patroon is optimaal, wanneer dit goed aansluit bij uw persoon. Uw lessen zijn op maat, toegesneden op uw persoon.

Tijdens de training van de verkeerstaken en van de voertuigbeheersing is er ruime aandacht voor vorming van uw verkeersgedrag, voor uw wijze van deelnemen aan het verkeer: veilig en vriendelijk: samenwerkend. Want een weloverwogen verkeershouding is van het grootste belang. Uw veiligheid is er mee gediend, net zoals het kennen van de verkeersregels. Het sociale aspect van verkeersdeelneming is gelegen in terughoudendheid. Daar moeten we aan werken, want dit is in onze cultuur niet vanzelfsprekend. Het ontwikkelen van verkeersinzicht en het leren herkennen van risico's vormen de basis van uw rijlessen bij  2RR.

We lessen het liefst in blokjes van 2 uur. Dan is één les per week voldoende. Wanneer u om speciale redenen meerdere lessen per week wilt volgen, kan er een aangepast programma worden afgesproken. Wilt u minder dan 2 uur per les rijden, dan is dit ook mogelijk. U kunt worden opgehaald op ieder adres in Amsterdam en in Amsterdam worden afgezet waar u wilt. U rijdt nooit samen met een andere cursist in de auto.

U lest zeker niet slechts in het examengebied. Uw rijlessen vinden plaats in heel Amsterdam, in Amstelveen, Diemen, Badhoevedorp, Aalsmeer, Lijnden, Halfweg, Zwanenburg en Hoofddorp. U oefent veel op de autosnelweg. U rijdt in uw autorij-opleiding minstens één verre rit.

Wanneer u het rijbewijs heeft gehaald bij  2RR, zult u zich in de meest voorkomende verkeerssituaties, waar dan ook, vertrouwd voelen!


Uwilthosting.nlHosting en CMS door Uwilthosting.nl